30 Ιαν 2010

ΑΟ ΚΟΚΚΩΝΙΟΥ - ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ 65-93


Αναμενόμενο αποτέλεσμα σε έναν αγώνα που δεν εξελίχθηκε βάσει των προσδοκιών της ομάδας μας.
Οι πειραματισμοί σε αμυντικά συστήματα, η ευκαιρία για ξεκούραση βασικών παικτών και οι αγωνιστικές εμπειρίες σε μικρούς και ταλαντούχους παίκτες ήταν οι αρχικοί στόχοι. Με βάση αυτή την λογική ο Βούλγαρης έμεινε εκτός δωδεκάδας την οποία συμπλήρωσαν δύο έφηβοι, ένας παίδας και δύο παμπαίδες.
Οι βασικοί μας παίκτες μπήκαν με αρκετή χαλαρότητα,η άμυνά μας άργησε να φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, στην επίθεση είμασταν άστοχοι και οι αντίπαλοι βρέθηκαν σε οργιώδη μέρα επιτυγχάνωντας ανέλπιστα καλάθια ή γκολ-φάουλ. Επίσης οι έφηβοι που χρησιμοποίηθηκαν από τον προπονητή στο δεύτερο δεκάλεπτο φορτώθηκαν αμφότεροι πολύ γρήγορα με τρία φάουλ με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ στο ίδιο δεκάλεπτο (2ο) το επί μέρους σκόρ ήταν υπέρ του Κοκκωνίου με αποτέλεσμα η διαφορά να πέσει στους 6 πόντους.
Η κακή απόδοση της ομάδας και τα γρήγορα φάουλ των εφήβων δεν επέτρεψαν στον προπονητή να χρησιμοποιήσει τους παίδες όσο θα ήθελε.
Σε ότι αφορά τους τελευταίους, είχαμε την παρθενική εμφάνιση για τον Σωτήρη Προκοπίου (παίδας) και τον Βασίλη Ντόντο (παμπαίδας) . Δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση για τον επίσης παμπαίδα Γιώργο Αυγουστόπουλο.
Εύκολος αγώνας για τις διαιτήτριες κυρίες Α. Τρίγκα και Ε. Σαγρέδου.
Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 15-25, 24-20, 13-20, 13-28.
Νέο Σχολείο ΓΕΑ (Κωστούρος): Μπούνος 9, Γεωργούσης 8, Κουτσόπετρας, Προκοπίου 2, Ντόντος, Μελεούνης 18, Μπιτινής 8, Παπασαράντος 9, Αυγουστόπουλος, Γκολέμης 13(2), Αχριάνης 8(1), Κοσσιώρης 18.