24 Ιαν 2010

ΑΟ ΑΕΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ 39-84 (ΠΑΙΔΙΚΟ)


Το ..... 'εξπρες' του Ναυπλίου έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για τον τελικό προορισμό του περνώντας χωρίς στάση από τους πρώτους 12 σταθμούς.
Κερδίζοντας με διαφορά κατά μ.ο. 55,8 πόντους κάθε αντίπαλο απέχει έτη φωτός από οποιαδήποτε άλλη παιδική ομάδα στην περιφέρεια Αργολίδας-Κυνουρίας.
Αυτό όμως είναι και το ¨μειονέκτημά¨ του αφού μπαίνει στη β΄ φάση χωρίς ένα δυνατό ματς, μειονέκτημα όμως που ίσως αντιμετωπιστεί με κάποιο φιλικό.

Ο πρώτος γύρος (φάση ομίλων) έφθασε στο τέλος του με την ομάδα μας να τερματίζει πρώτη και αήττητη στον όμιλο της Αργολίδας. Στην επόμενη φάση θα συναντηθεί με την αντίστοιχη ομάδα του ομίλου της Κορινθίας σε διπλό τελικό απ' όπου και θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΚ.
Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, ένας .... κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και έτσι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπόλοιπων παικτών του αντιπάλου, η καλή άμυνα επάνω στο μεγάλο ατού του, τον Μητρόπαππα εξουδετέρωσε επιθετικά τον Α.Ο. ΑΕΚ ΠΗΓΑΣΟΣ και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.
Πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα ο Σωτήρης Προκοπίου και ο Χρήστος Αρβανίτης ενώ επιθετικά η ομάδα λειτούργησε αρκετά καλά δημιουργώντας αρκετές φάσεις με ελεύθερα σουτ και τελειώνοντας υποδειγματικά αρκετούς αιφνιδιασμούς.

Ανισσοροπία στα σφυρίγματα υπέρ της ΑΕΚ ΠΗΓΑΣΟΣ με 12-21 σφυριγμένα φάουλ. Ίσως φυσιολογική αντιμετώπιση από πλευράς των διαιτητών Π. Κουτσοδήμου και Θ. Αντωνάκου εξαιτίας της φανερής διαφοράς δυναμικότητας. Εξάλλου σε κανένα σημείο δεν επηρεάστηκε η έκβαση του αγώνα.
Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 9-28, 10-13, 8-24, 12-19.

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ (Κωστούρος): Τοκατλίδης Θοδωρής 6, Στεργίου Δημήτρης 3(1), Αρβανίτης Χρήστος, Προκοπίου Σωτήρης 4, Λεβέντης Θανάσης 8, Κακαβάς Γιάννης 10, Σπανός Σπύρος, Αυγουστόπουλος Γιώργος 10, Κανέλης Νίκος 17, Καραμέρος Τάσος 10, Προκοπίου Στέλιος 6, Ντόντος Βασίλης 10.