2 Ιαν 2010

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ - ΟΙΑΚΑΣ 69-44 (ΠΑΙΔΙΚΟ)


Νικηφόρα ξεκίνησε η φετινή χρονιά για την παιδική μας ομάδα. Το κοντέρ καταγράφει 9 στα 9 για τους μικρούς του Δημήτρη Κωστούρου που φαντάζουν πια το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο της Αργολίδας.

Απέναντι σε έναν από τους δυνατότερους αντιπάλους του ομίλου και με απόντες τους Γιώργο Αυγουστόπουλο, Γιώργο Κονίδα, Βασίλη Παπαβασιλείου και Θάνο Παπανικολάου οι παίκτες μας απέδειξαν στο παρκέ ότι δικαίως θεωρούνται η πλέον ισχυρή και δεμένη ομάδα.

Παίζοντας πιεστική άμυνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έχοντας εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν από την αρχή να αποσυντονίσουν τον αντίπαλο και να αποκτήσουν μια διαφορά την οποία και συνεχώς διεύρυναν. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήρθε η αντίδραση από τη φιλοξενούμενη ομάδα και το παιχνίδι έληξε με διαφορά 25 πόντων.

Στους διακριθέντες συγκαταλέγονται και οι δώδεκα αθλητές που αγωνίστηκαν, καθώς η συμβολή τους στην εκπληκτική εικόνα της ομάδας σε άμυνα και επίθεση δεν μπορεί να αποτυπωθεί μόνο στους πόντους του καθενός.

Εύκολο παιχνίδι για τους διαιτητές Κουτσοδήμο και Πετρόπουλο.

Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 19-10, 22-14, 20-12, 8-8.

Αγωνίσθηκαν οι: Τοκατλίδης Θοδωρής 10, Στεργίου Δημήτρης, Τσαρός Περικλής 5, Προκοπίου Σωτήρης 6, Λεβέντης Θανάσης 4, Σπανός Σπύρος 3, Κακαβάς Γιάννης, Αρβανίτης Χρήστος 9, Κανέλης Νίκος 18, Καραμέρος Τάσος 6, Προκοπίου Στέλιος, Ντόντος Βασίλης 8.

* Με κεκτημένη ταχύτητα από τα κλεψίματα του παιχνιδιού ο Θανάσης Λεβέντης συνέχισε "κλέβοντας" και το φλουρί της βασιλόπιτας το κόψιμο της οποίας έγινε με τη λήξη του ματς.
Θα υπάρξει ανάρτηση φωτογραφίας του με το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί.