9 Ιαν 2010

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ 45-61

Αλώβητο πέρασε το Νέο Σχολείο - ΓΕΑ από μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος της Α1. Το τελικό σκορ που είναι και η μεγαλύτερη διαφορά που έχει χάσει μέχρι σήμερα ο Αργοναύτης στο φετινό πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και παρά την απουσία του στρατευμένου Τσοτσόκου και τον γρήγορο (μόλις στο 2ο λεπτό) τραυματισμό του Φιλίνη κατάφερε να πάρει κεφάλι και να χτίσει σταδιακά μια διαφορά 8-10 πόντων με το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 29-37.

Με το τρίτο φάουλ του Κοσσιώρη στο τέλος του ημιχρόνου και το τέταρτο του Βούλγαρη στα μέσα του τρίτου 10λέπτου αδυνάτισε σημαντικά η frontline της ομάδας και σε συνδυασμό με τη σκληρή άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν αρκετές φορές να κλέψουν την μπάλα, η διαφορά εξανεμίστηκε φτάνοντας στο καλάθι προς το τέλος του τρίτου 10λέπτου.
Η είσοδος του Δημήτρη Γεωργούση ο οποίος έκλεισε τους διαδρόμους στην άμυνα και έδωσε βοήθειες στους ψηλούς ήταν καθοριστική στην εκ νέου δημιουργία διαφοράς.
Η αποβολή με 5 φάουλ του Μ. Μιχαλόπουλου και η επάνοδος του Κοσσιώρη στην πεντάδα στο τέταρτο 10λεπτο έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα μας να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα.

Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου της Νέας Κίου που γέμισε για ακόμη μια φορά το γήπεδο.

Δύσκολος αγώνας για τους διαιτητές Ν. Ζάρκο και Θ. Αντωνάκο που κατάφεραν να μην υποπέσουν σε σοβαρά λάθη.

Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 16-18, 13-19, 11-7, 5-17.

Αγωνίσθηκαν οι: Μπούνος 8, Γεωργούσης 2, Βούλγαρης 20, Μελεούνης 7, Μπιτινής, Παπασαράντος 4, Φιλίνης, Γκολέμης 9, Κοσσιώρης 11