6 Μαρ 2010

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004 80-69

4 ΤΕΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Με δύο τελικούς μονομάχους απέμεινε το φετινό πρωτάθλημα Α1 ανδρών της ΕΣΚΑΚ οι οποίοι μάλιστα δεν θα μονομαχήσουν μεταξύ τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τα σημερινά αποτελέσματα έβγαλαν εκτός μάχης (βάσει των φυσιολογικά αναμενόμενων αποτελεσμάτων) δύο από τις τέσσερις ομάδες που ισοβαθμούσαν μέχρι σήμερα, τον Οίακα που έχασε, και τον ΚΑΟΚ Παλάιμωνα Κορίνθου ο οποίος σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Λεωνίδιο χάνει στο goal average.

Με 4 νίκες (στα επόμενα 4 παιχνίδια - τελικούς) η ομάδα μας στέφεται πρωταθλήτρια. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα το Λεωνίδιο τερματίζει πρώτο.

Σε ότι αφορά στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας προβλημάτισε για μία ακόμη φορά παρουσιάζοντας αρκετή χαλαρότητα στην άμυνα αλλά κυρίως στην επίθεση.
Η ποιότητα όμως των παικτών μας και η κούραση των αντιπάλων έφεραν το ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα μας.

Σε εκπληκτική μέρα ο Δημήτρης Μπούνος και πολύ καλή παρουσία σε άμυνα και επίθεση του Βαγγέλη Τσοτσόκου. Εκπληκτικές άσσιστ για μια ακόμη φορά από τον "κάπτεν" Παπασαράντο.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία των Καραλή - Κουτσοδήμου.

Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 28-23, 17-14, 14-14, 21-18.

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ (Κωστούρος): Μπούνος Δημήτρης 29, Γεωργούσης Δημήτρης 8, Κουτσόπετρας Βασίλης, Τσοτσόκος Βαγγέλης 6 (2), Κανέλης Νίκος, Μελεούνης Θανάσης 13, Μπιτινής Παναγιώτης 4, Παπασαράντος Γιώργος 3, Γκολέμης Γιάννης 2, Αχριάνης Σωτήρης, Κοσσιώρης Χρήστος 15 (1).