28 Φεβ 2010

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ 59-57

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα.... μετά τη σημερινή ήττα της ομάδας μας από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Σε ένα παιχνίδι που στο μεγαλύτερο μέρος του η ομάδα μας παρά την κακή απόδοσή της ήταν μπροστά στο σκορ, καταφέραμε τελικά να πάρουμε το .... κίτρινο φύλλο αγώνα.
Οι πολλές άστοχες βολές, τα αβίαστα λάθη στην επίθεση, τα αδικαιολόγητα πολλά επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων, ένα φάουλ που δεν δόθηκε σε προσπάθεια του Γεωργούση 4'' πριν την λήξη (με το σκορ ισόπαλο) και ένα καλάθι στην εκπνοή του αγώνα έφεραν ένα μάλλον αναπάντεχο αποτέλεσμα.

Πολύ λίγα τα λάθη των διαιτητών Γ. Πετρόπουλου και Φ. Αντωνάκου

Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 18-23, 19-20, 12-8, 10-6.
ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ (Κωστούρος): Μπούνος Δ. 13(1), Γεωργούσης Δ. 5, Κουτσόπετρας Β., Μελεούνης Θ. 4, Παπασαράντος Γ. 11, Γκολέμης Γ. 4, Αχριάνης Σ. 2, Κοσσιώρης Χ. 18(1).

ΥΓ1: Τρίτη ήττα για την ομάδα μας και πρώτη στο 2ο γύρο. Κοινό σημείο η παρουσία του κ. ... (Το κουίζ της εβδομάδας). Σύμπτωση λέτε;
ΥΓ2:Το follow your heart είναι για τα ποτά όχι για τη διαιτησία. Όταν μπροστά σου 4΄΄ πριν το τέλος υπάρχει φάουλ το καταλογίζεις γιατί διαφορετικά εκθέτεις και αδικείς τον εαυτό σου, το συνάδελφό σου και το παιγνίδι γενικότερα. Η διαιτησία με ένα μη σφύριγμα έκρινε το αποτέλεσμα.
ΥΓ3: Η απόδοση της ομάδας δεν αποτελεί ελαφρυντικό για το διαιτητή και το αντίθετο.