21 Φεβ 2010

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ 71-55

Πύρρειος..... νίκη για την ομάδα μας, καθώς η χαρά για το θετικό αποτέλεσμα και τη μοναξιά της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα (μετά την ήττα του Λεωνιδίου στη Κόρινθο) μετριάζεται από τον τραυματισμό του Κοσσιώρη. Ευχέλαιο ...... ante portas λοιπόν καθώς φαίνεται ότι ο μολώχ ..... του παρκέ αναζητά κάθε βδομάδα και ένα θύμα ανάμεσα στους παίκτες της αντρικής μας ομάδας.

Στο πρώτο 10λεπτο η ομάδα μας ήταν νευρική, με πολλά άστοχα σουτ και προς στιγμή έδειξε να δυσκολεύεται απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο. Στη συνέχεια η απόδοση των παικτών ανέβηκε και η διαφορά στο σκορ έφθασε σε διψήφια νούμερα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Προς το τέλος του τρίτου 10λέπτου ήρθε ο τραυματισμός του Κοσσιώρη, η σοβαρότητα του οποίου θα εκτιμηθεί από Δευτέρα.

Βάπτισμα πυρός στα τελευταία λεπτά για έναν ακόμη παίδα, τον Τάσο Καραμέρο. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα και οι παίδες Κανέλης-Αυγουστόπουλος ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο τετράλεπτο την πεντάδα συμπλήρωναν οι έφηβοι Αχριάνης και Μπιτινής.

Χωρίς σοβαρά λάθη η διαιτησία των Σταματόπουλου - Μαυρατζά.

Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 15-11, 22-14, 19-13, 15-17.

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΓΕΑ (Κωστούρος): Μπούνος 8, Γεωργούσης 9 (1), Κουτσόπετρας 4, Αυγουστόπουλος 1, Καραμέρος , Μελεούνης 17, Μπιτινής , Παπασαράντος 9, Κανέλης , Γκολέμης 2, Αχριάνης 2, Κοσσιώρης 19.