27 Μαρ 2010

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 78-60

Το τελικό σκορ δεν δείχνει και την πραγματική του εικόνα μιας και για 25 λεπτά ήταν ντέρμπυ.

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ μπήκε σχετικά φουριόζικο και παρά την ανωτερότητά του στο πρώτο 10λεπτο η αστοχία στην τελική προσπάθεια δεν του επέτρεψε να πάρει μεγάλη διαφορά.

Η αστοχία έφερε το άγχος,το άγχος επέτεινε την επιθετική αναποτελεσματικότητα και η εικόνα του αγώνα γύρισε στο δεύτερο 10λεπτο με την ομάδα της Νέας Κίου να κλείνει την διαφορά στον πόντο στο τέλος του ημιχρόνου. Μέχρι τα μέσα του τρίτου οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ αλλά κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν καθώς με κάποιες καλές άμυνες και γρήγορους αιφνιδιασμούς η ομάδα προηγήθηκε, απέκτησε κάποια διαφορά και άφησε το άγχος πίσω της αποδίδοντας σχετικά καλό μπάσκετ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Δύσκολο παιχνίδι για τους διαιτητές Τρίκα Αγγ. και Σταματόπουλο Α. οι οποίοι κράτησαν το παιχνίδι και απέφυγαν τα λάθη.

Το Νέο Σχολείο ευτύχησε να έχει και σε αυτό το παιγνίδι ομαδικότητα και θέληση για τη νίκη. Η ατομική απόδοση όλων των παικτών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ (Κωστούρος): Μπούνος 15, Γεωργούσης 6 (1), Κουτσόπετρας 2, Τσοτσόκος 6 (1), Μελεούνης 4, Μπιτινής, Παπασαράντος 8, Φιλίνης 13 (1), Γκολέμης 6, Κοσσιώρης 18 (1).