19 Δεκ 2010

ΑΟ ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ - ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ 65-85 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

Αήττητη συνεχίζει η παιδική μας ομάδα περνώντας από τη δυσκολότερη αντίπαλη έδρα του ομίλου, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρώτη θέση.
Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε επεισοδιακά η ομάδα μας πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ και φάνηκε να το ελέγχει. Στη φάση της αποβολής του αντίπαλου προπονητή με δύο απανωτές τεχνικές ποινές δύο δέκατα πριν το τέλος του ημιχρόνου όταν αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ Άργους η διαφορά έφθασε στη μεγαλύτερή της διαφορά μέχρι εκείνη τη στιγμή (16 πόντους).
Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα μας με blackout και το 49-33 έγινε σε 4 λεπτά 53-48. Κάπου εκεί η πιεστική άμυνα και τα απανωτά κλεψίματα αποκατέστησαν τη διαφορά και η φυσιολογική φθορά των φάουλ (που είχαν υπερσφυριχθεί στο 1ο ημίχρονο) βοήθησε την ομάδα μας η οποία είχε και τις περισσότερες επιλογές.
Σε κακή ημέρα το δίδυμο των διαιτητών Όλγα και Σωτηρόπουλου οι οποίοι εκνεύρισαν με τον τρόπο που σφύριξαν παίκτες και προπονητές και των δύο ομάδων, αφού άλλοτε σφυρίζαν την απλή σωματική επαφή (που πολλές φορές μόνο αυτοί έβλεπαν) και άλλοτε έκλειναν τα μάτια σε καταφανέστατα φάουλ. Επίσης η κατάχρηση των σφυριγμάτων στο πρώτο ημίχρονο (19-16 τα φάουλ) ακολουθήθηκε από αναγκαστική ανυπαρξία σφυριγμάτων στο δεύτερο (9-13) καθώς υπήρχε πιθανότητα οι ομάδες να τελειώσουν το παιχνίδι με λιγότερους από πέντε παίκτες στο παρκέ. Απόλυτα σωστή η αποβολή του προπονητή της ΑΕΚ Άργους που υπερέβει κάποια όρια αλλά και απόλυτα σωστός ο λόγος διαμαρτυρίας του τελευταίου αφού το 5ο φάουλ που χρεώθηκε σε παίκτη του στο τέλος του ημιχρόνου έγινε από άλλον.
Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 15-20, 18-29, 19-17, 13-19.
ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ (Τοκατλίδης): Τοκατλίδης 30, Στεργίου 3, Παλλαδινός 2, Λεβέντης 4, Μανιταράς, Μαυροθαλασσίτης, Σέρφας, Αυγουστόπουλος 21, Παπαβασιλείου 6, Στεφανόπουλος 4, Προκοπίου 13, Ντόντος 2.