22 Νοε 2009

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΓΕΑ - ΑΕΚ ΠΗΓΑΣΟΣ 80-46 (ΠΑΙΔΙΚΟ)



6 στα 6 για την παιδική μας ομάδα που τερμάτισε αήττητη στον πρώτο γύρο του παιδικού πρωταθλήματος. Εύκολη η σημερινή νίκη απέναντι σε μια αποδεκατισμένη ομάδα η οποία παρατάχθηκε με μόλις έξι παίκτες.

Η απουσία τριών βασικών παικτών λόγω τραυματισμού (Κανέλης) και εκπαιδευτικών υποχρεώσεων (Σπανός - Λεβέντης) έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες και την ευκαιρία στον προπονητή να δοκιμάσει τους παίκτες και σε διαφορετικούς ρόλους από ότι αυτοί έχουν συνηθίσει. Εξαιρετικά ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους παίκτες όπως ο Σωτήρης Προκοπίου ή ο Χρήστος Αρβανίτης.

Στο πολύ καλό παιχνίδι όλων των παικτών βοήθησε και η αγωνιστική προσπάθεια των αντιπάλων οι οποίοι παρά τις ελλείψεις τους προσπάθησαν να παίξουν πιεστική άμυνα και στα 40 λεπτά του αγώνα.

Χωρίς δυσκολίες η διαιτησία των Π. Κουτσοδήμου και Α. Τρίγκα.

Σημάδια δυσλειτουργίας και κακών αντανακλαστικών έδειξε η ΕΣΚΑΚ η οποία παρ' ότι γνώριζε ότι το ΔΑΚ Ναυπλίου ήταν κατειλημμένο από άλλες αθλητικές εκδηλώσεις δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα της αναβολής του αγώνα ή της τροποποίησης του αγωνιστικού προγράμματος και την μεταβολή της έδρας του πρώτου αγώνα. Αποτέλεσμα αυτού ο σημερινός αγώνας να πραγματοποιήθει στο ΔΑΚ Άργους με γηπεδούχους εμάς ενώ και στον δεύτερο γύρο το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί ξανά στο ίδιο γήπεδο με γηπεδούχους την ΑΕΚ ΠΗΓΑΣΟΣ.

Τα αποτελέσματα των δεκαλέπτων ήταν: 28-10, 22-14, 15-9, 15-13

Αγωνίσθηκαν οι: Τοκατλίδης Θοδωρής, Στεργίου Δημήτρης, Τσαρός Περικλής, Προκοπίου Σωτήρης, Παπανικολάου Θανάσης, Κονίδας Γιώργος, Κακαβάς Γιάννης, Αυγουστόπουλος Γιώργος, Αρβανίτης Χρήστος, Καραμέρος Τάσος, Προκοπίου Στέλιος, Ντόντος Βασίλης.