7 Νοε 2009

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΓΕΑ - ΑΟ ΚΟΚΚΩΝΙΟΥ 79-29

Εύκολο απόγευμα και δεύτερη συνεχόμενη νίκη της αντρικής μας ομάδας στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΚ, απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Κοκκωνίου. Σε ένα εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα προηγήθηκε 27-03 παίζοντας δυνατά στην άμυνα και πολύ αποτελεσματικά στην επίθεση. Στην συνέχεια ο προπονητής πειραματίστηκε με διάφορα σχήματα και έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο όπου άστοχες επιλογές και λάθη στην επίθεση και χαλάρωση στην άμυνα έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να πετύχουν τους περισσότερους πόντους τους, η διαφορά στο σκορ αυξανόταν συνεχώς μέχρι το τέλος του αγώνα όπου έφθασε τους 50 πόντους.


Εύκολη η δουλειά των διαιτητών, Αγγελικής Τρίγκα και Απόστολου Σταματόπουλου που παρόλα αυτά βρέθηκαν κοντά στις φάσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πέτυχαν σε ένα ιδιόρρυθμο παιχνίδι.


Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος και χειροκρότησε μερικές εξαιρετικές φάσεις αποτέλεσμα επίδειξης ομαδικού πνεύματος.
Σε ένα τέτοιο ματς δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιους μιας και όλοι είχαν θετική συμμετοχή.


Τα αποτελέσματα των δεκαλέπτων ήταν: 27-03, 15-17, 16-03, 21-06.


Αγωνίσθηκαν οι: Μπούνος 10, Γεωργούσης 2, Κουτσόπετρας, Βούλγαρης 10, Μελεούνης 17, Μπιτινής 2, Παπασαράντος 4, Φιλίνης 10, Γκολέμης 20 (2), Κοσσιώρης 4, Προύντζος.
* Διοίκηση , παίκτες , προπονητής και φίλαθλοι ευχόμαστε καλή θητεία στο Βαγγέλη Τσοτσόκο ο οποίος τη Δευτέρα παρουσιάζεται στο Κ.Ε.Μ.Χ. Φωτογραφία του αθλητή με στρατιωτική περιβολή σε επόμενη ανάρτηση. Καλή θητεία Βαγγέλη.