14 Φεβ 2011

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ - ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 72-95

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας αυτή τη φορά τουλάχιστον από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Μια ήττα όμως που ήλθε όχι γιατί οι παίκτες μας δεν έπαιξαν καλά αλλά γιατί αντιμετώπιζαν πέρα από μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ εκνευριστική διαιτησία. Μια διαιτησία που αντί να δώσει περισσότερη προσοχή στις φάσεις που εκτυλίσσονταν μπρος στα μάτια της και να μην προκαλεί διαμαρτυρίες προτίμησε να 'καλμάρει' τους διαμαρτυρόμενους παίκτες με τεχνικές ποινές. Η ομάδα μας δέχθηκε 4 τεχνικές ποινές και οι αντίπαλοι 1, σε ένα παιχνίδι που με εξαίρεση μια φάση δεν υπήρξε ούτε ένα διαπληκτισμός μεταξύ των παικτών.
Αγωνιστικά οι παίκτες μας παρά την ήττα τους έπαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι που δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια.
Διαιτητές του αγώνα οι Καραλής-Τζαμάκου.
Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 19-20, 21-28, 19-18, 13-29.
ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ (Κωστούρος): Μπούνος 14, Γεωργούσης 2, Προκοπίου 1, Παπαμιχαλόπουλος 8, Βούλγαρης 19(2), Μπιτινής 2, Παπασαράντος, Αυγουστόπουλος 2, Φιλίνης 6, Κακαβάς, Ντόντος, Κοσσιώρης 18.

Υ.Γ.:Τελευταία αναφορά στη διαιτησία.
Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε με λόγια. Φωνάξαμε μη και μας ακούσει κανείς αν υπάρχει!! Μα του κάκου. Ανθρώπινη μεν η γενική συμπεριφορά των διαιτητών αλλά απαράδεκτη για το έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Απέναντι σε μια ομάδα της οποίας οι φίλαθλοι και οι παράγοντες ποτέ δεν έχουν δημιουργήσει επεισόδια στο γήπεδο, η εξάντληση της αυστηρότητας και η πιστή τήρηση των κανονισμών δείχνει να γίνεται εκεί 'που μας παίρνει' και όχι σε όλα τα παιχνίδια και όλες τις έδρες. Είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να επιληφθεί πλέον η ΕΣΚΑΚ.