26 Φεβ 2011

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ - ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ 67-60

Η αλλοπρόσαλη φετινή χρονιά συνεχίζεται για την ομάδα μας η οποία πέτυχε την 6η της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας σπάζοντας το σερί των 5ηττών που μέχρι τώρα κατέγραφε. Αλλοπρόσαλη γιατί με εξαίρεση την αγχωτική νίκη επί του (υποβιβασμένου πλέον) ΓΣΦΑ Αριστέα και την εκτός έδρας νίκη επί των Μεθάνων τα οποία βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα οι υπόλοιπες τέσσερις είναι επί των πρωτοπόρων της βαθμολογίας (Άρατο, ΚΑΟΚ Παλαίμων (δις) και Πανιώνιο Κορίνθου).
Σε ένα δυναμικό και με ένταση παιχνίδι η ομάδα μας με τρεις μόλις άντρες στη σύνθεσή της κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων οι οποίοι είχαν .... 2 άντρες στη σύνθεσή τους. Η πρωτοπορία στο σκορ άλλαξε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας βρέθηκε επικεφαλής με τον αντίπαλο να κυνηγά αλλά να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει ή να προηγηθεί παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχε.
Αρκετά τα παράπονα για την διαιτησία των Κόκκορη - Σαρηγιάννη εκατέρωθεν. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι η εμπειρία του πρώτου κατάφερε να κρατήσει το γεμάτο ένταση παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια μόνο με τα σφυρίγματά του εντός του παρκέ και όχι με την εύκολη λύση των τεχνικών ποινών.

Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 14-11, 16-21, 17-12, 20-16.

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ (Κωστούρος): Τσοτσόκος 2, Καραμέρος 2, Μπιτινής 7, Κανέλλης 1, Αυγουστόπουλος 14, Φιλίνης 20 (1), Κακαβάς, Ντόντος 1, Κοσσιώρης 20.