5 Δεκ 2009

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ - ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 78-58


Σε ένα γεμάτο ένταση παιχνίδι η ομάδα μας επικράτησε του ΑΟ Ποσειδώνα Λουτρακίου σπάζοντας το μέχρι σήμερα αήττητό του. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, που ήταν αρκετά πιο δύσκολος για την ομάδα μας, παρά το γεγονός ότι η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 5 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Νέο Σχολείο - ΓΕΑ να δημιουργεί μια μεγάλη διαφορά, 11-0 5:20 πριν το τέλος του 1ου 10λέπτου, την οποία και διατήρησε μέχρι τη λήξη του. Ο εκνευρισμός του αντιπάλου λόγω δυστοκίας στην επίθεση συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο με το σκορ να παραμένει χαμηλά (26-19 στο 5:40) και με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παρά την θεωρητική υπεροπλία της αντίπαλης frontline οι παίκτες μας παίζοντας ομαδικό μπάσκετ απέναντι στην ζώνη του αντιπάλου, έχοντας εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση και πραγματοποιώντας αρκετούς αιφνιδιασμούς μετά από κλεψίματα, έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 43-26.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό και οι παίκτες των δύο ομάδων εκνευρίστηκαν από κάποια σφυρίγματα που θεώρησαν ότι δόθηκαν ανάποδα. Δόθηκαν αρκετές τεχνικές ποινές και αντιαθλητικά φάουλ εκατέρωθεν. Παρά την ένταση που δημιουργήθηκε η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και το παιχνίδι τελείωσε με την μεγαλύτερη διαφορά των 20 πόντων.

Πρώτη εμφάνιση με την αντρική ομάδα για τον έφηβο Αχριάνη (πρώτη του χρονιά στο εφηβικό) που καταχειροκροτήθηκε για το τρίποντο του από τους πρώην συμπαίκτες του στο παιδικό που παρακολούθησαν σύσσωμοι τον αγώνα. Υπερέβαλε εαυτόν ο Κοσσιώρης παίζοντας απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους ενώ εξαιρετική απόδοση είχαν και οι Βούλγαρης, Γεωργούσης ,Παπασαράντος , Φιλίνης. Ο Τσοτσόκος έδωσε λύσεις με την πολύ καλή άμυνά του

¨Δύσκολος¨ αγώνας για τους διαιτητές Στρέμπα και Σταματόπουλο που επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα να τους ξεφύγουν ορισμένες φάσεις ή να παρασυρθούν σε ορισμένες άλλες. Παρόλα αυτά, τα λάθη τους ήταν μοιρασμένα και δεν επηρρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 24-15, 19-11, 13-15, 22-17.

Αγωνίσθηκαν οι: Μπούνος 2, Γεωργούσης 10 (2), Κουτσόπετρας, Τσοτσόκος 2, Βούλγαρης 17 (2), Αχριάνης 3 (1), Μπιτινής, Παπασαράντος 6 (1), Φιλίνης 12, Γκολέμης, Προύτζος 2, Κοσσιώρης 26 (2)