16 Ιαν 2011

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ - ΑΟ ΟΙΑΞ 79-37 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

Την 6η σερί νίκη στη Β΄ Φάση του παιδικού πρωταθλήματος έκανε η ομάδα μας κερδίζοντας την αντίστοιχη του Οίακα και εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο της Αργολίδας και τη συμμετοχή στον τελικό που θα αναδείξη τον πρωταθλητή της ΕΣΚΑΚ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι αθλητές και των δύο ομάδων έπαιξαν όμορφο μπάσκετ προσφέροντας θέαμα για το οποίο καταχειροκροτήθηκαν απ' όλους τους φιλάθλους. Στο δεύτερο ημίχρονο η φθορά των φάουλ και η κούραση των βασικών παικτών του αντιπάλου εκτόξευσε τη διαφορά σε δυσθεώρατα ύψη.
Το για πρώτη φορά εκπληκτικό κλίμα στις κερκίδες σε παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων σκιάστηκε ελαφρά από την αδικαιολόγητη ένταση 8΄ λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας (με το σκορ στο 66-28) 'φιλάθλου' με τους διαιτητές και την αποβολή του προπονητή του Οίακα με δύο τεχνικές ποινές.
Καλή η διαιτησία των Καραλή-Πετρόπουλου.
ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ (Τοκατλίδης): Τοκατλίδης 10, Στεργίου 3(1), Παλλαδινός 2, Μανιταράς 4, Λεβέντης 13, Μαυροθαλασσίτης 2, Σέρφας, Αυγουστόπουλος 21, Παπαβασιλείου 15, Στεφανόπουλος, Προκοπίου 5, Ντόντος 4.