24 Οκτ 2010

ΑΟ ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ 75-50 (ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΦΗΒΙΚΟΥ)

Πρώτη άσχημη εμφάνιση της εφηβικής μας ομάδας αλλά καθοριστική, στον τελευταίο και σημαντικότερο αγώνα της τελικής φάσης του φετινού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΚ. Ο νικητής περνά στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και αυτός ήταν η γηπεδούχος ομάδα.
Οι αιτίες της κακής εμφάνισης πολλές, οι δικαιολογίες ακόμη περισσότερες αλλά το θετικό που έμεινε για παίκτες, προπονητή και διοίκηση είναι το πείσμα για μεγαλύτερη προσπάθεια την επόμενη χρονιά.
Στο αγωνιστικό μέρος τα ψηλότερα κορμιά και η μεγαλύτερη εμπειρία των αντιπάλων κατάφεραν να υπερκεράσουν την αγωνιστικότητα και την αριθμητική υπεροχή της ομάδας μας. Η άμυνα ζώνης που επαιξε η αντίπαλη ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αφ΄ενός προφύλαξε τον βασικό κορμό της από φάουλ (η βασική πεντάδα του Άρατου αγωνίστηκε 171΄39΄΄ αγωνιστικά λεπτά, η πρώτη αλλαγή 19΄04΄΄ και οι υπόλοιποι 4 παίχτες που συμμετείχαν αγωνίστηκαν όλοι μαζί 9΄17΄΄), αφετέρου οδηγούσε τους παίκτες μας στη ρακέτα όπου δέσποζε ο ύψους 2.05 παίκτης της εθνικής ομάδας παίδων Γ. Αναγνωστόπουλος ο οποίος αλλοίωσε πολλά σουτ και πήρε ακόμη περισσότερα ριμπάουντ.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία των Στρέμπα - Πετρόπουλου.
Τα αποτελέσματα των 10λέπτων ήταν: 21-11, 18-16, 20-10, 16-13.
ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΑ (Κωστούρος): Τοκατλίδης, Τσαρός 2, Ντόντος, Προκοπίου 4, Μήτσουλας 13(3), Γουργουλιός 2, Μπιτινής 2, Οικονόμου 4, Κανέλης 6, Καραμέρος 5, Αχριάνης 11, Αρβανίτης 1.




Υ.Γ. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Α.Ο. Άρατος Κιάτου στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.